ButikButik

Forførende fransk vintage

Fil de Fer Cph er mere end eksklusiv fransk vintage; mere end autentiske industrielle designs, håndplukkede antikviteter, finurlige unikaer og romantisk stemning. Fil de Fer Cph er drømmen om at genskabe det moment, den poetiske stemning, vi alle forbinder med det svundne Frankrig.

Den røde tråd i jerntråden

Navnet Fil de Fer kommer fra de gamle franske hverdagsobjekter, som blev fremstillet af jerntråd. Fil de Fer Cph blev etableret i 1995, hvilende på stramme æstetiske regler, der fortsat den dag i dag er det bærende fundament i butikken: vi har kun de mest eksklusive, mest autentiske og mest eventyrlige vintagefund; nøje udvalgt og håndplukket fra de mest hemmelige steder i Frankrig. Fælles for alle vores varer er, at de fortæller en særlig historie – de sætter tanker, drømme og minder i gang om alle de bedste oplevelser fra Frankrig.

Autentisk fransk vintage til hele verden

I dag kan du ikke bare gå på opdagelse i vores udvidede butik i København, der løbende suppleres med nye, spændende varer; nu kan du også udforske Fil de Fer Cph’s webshop, hvor du har adgang til store dele af vores fjernlager og alle de eksklusive vintagefund, der gemmer sig her Bliv inspireret og berig dit liv, dit hjem eller din arbejdsplads med et udsøgt stykke af Frankrigs historie.

Mød os

Christina

(Ekspedient)

shop@fildefercph.com

Jens Liisberg

(Indehaver)

jens@fildefercph.com

Søs Liisberg

(Indehaver)

shop@fildefercph.com

Henrik Hemmingsen

(Butikschef)

shop@fildefercph.com